Utkast: Maj 15, 2011

Sovmorgon för oss alla, rätt skönt eftersom det blev sent igår. Somnade väl straxt efter Eurovision, Resten av familjen sov sig igenom tävlingen. Idag blir det närakuten för Vincent, skrev ju att han hade ont och att det var svårt att torka honom. Verkar inte vara för att han var röd om rumpan. När jag byter blöja är han jättekänslig och skriker när jag ska torka snoppen och pungen. Men han verkar inte ha ont när han kissar?...Tänkte att det kunde vara urinvägsinfektion men då borde han ju ha ont och säga till. Blir hur som helst att kolla upp det idag.

Igår satte vi antligen upp yttligare en hylla i Vincents rum och strukturerade upp lite. Nu kommer inte allt ligga och skräpa på golvet, ungen har ju fööör mycket leksaker. En hylla gjorde så att hela rummet blev städat och rensat. Idag tänkte jag ta tag i barnen kläder och rensa ut allt som är smått. Glömde publicera, nu sitter vi iaf på astridlindgrens barnakut. Närakuten sa att vi skulle åka hit, lär ta tid som vanligt. Men tur att vi har eget rum och tv!

Kommentarer

Sanna - Mamma till Isabella!

Men usch då, stackars Vincent. Hoppas det inte är något allvarligt, men att dom ändå hittar orsaken så man kan behandla det. Inte kul att ha ont ju. :(

21:04:31 / 2011-05-15 - http://saaanna.blogg.se/

farmor

Hur har det gått för Vincent ? Fick ni veta vad felet var ?

Kram farmor.

08:21:52 / 2011-05-16



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!