Bubbelparty

Samtliga barn håller nog med om att detta var kalasets höjdpunkt :)!!!!



:)

Det kommer upp fler bilder från kalaset lite senare idag, men har fullt upp och hinner inte blogga. På senaste tiden har bloggen kommit lite i skym undan. Men det blir nog bättre snart. Har startat en liten "tävling" med Atousa också, men mer om det sen!

NU ska jag sätta på en diskmaskin och vika gårdagens tvätt.. skoj.

Vincent 2 år

Vi blev väckta av prassel utifrån vardagsrummet istället för en trött kille upp i sängen..

 

Vincent med sina två nya polare ..

 

Söta grannflickan tyra kom på kalaset...

 

Barnens bord med miniatyr fika..

 

Vincent tog en fika paus..

 

Lilla alexander knallar omkring..

 

Mammahäng, ser ni beckas lilla bebi mage <3

 

Tyra och Leon äter kakor

 

Tårtor, pga tidsbrist fick det bli en allfärdgi sommarstuga ;p

Lillebror och brorsdotter

 

 

Vincents faster Cornelia

 

 

Vincent med Farmor

Skjuter konfetti med farmor

 

 

Leon passar på ..

 

Evelina m. farfar

Gullungen


imorgon smäller det :D!

Idag är det förberedelser inför kalaset som gäller. Det är mycket just nu så vet inte hur mycker jag hinner med bloggen. Men annars blire bildbomb efter kalaset :)<3

Förberedelser till kalaset

Eftersom jag inte kunde baka under dagen blev det en muffinsmet nu på kvällen. Istället för vanliga formar gjorde jag dem i knäckformar. Tycker att det är så sött att barnen får massa miniatyrer. Visar bilder innan eller efter kalaset på alla godsaker. Imorgon ska det inhandlas till tårtan. Blir ingen riddarborg som det var tänkt, utan djurtema tror jag.. vi får se hur detta går.

Nu ska vi kika på sista avsnittet av solsidan, trist att det är minst två år till nästa sesong om det blir någon.. :(


inget vatten = ingen lista

Jahapp... här var jag duktig och skrev en lista på vad som ska göras hemma. Typ diska tvätta, städa, baka.. sen så ser jag att vattnet är avstängt mellan 09.00 - 17.00. Vilket betyder att jag inte kan bocka av särskilt mycket på listan, suck. Jaja ska väl iaf städa lite och skissa på födelsedagstårtan medans Vincent sover. Han är hemma från dagis eftersom han var lite febrig imorse...


Liten prinsessbakelse ♥


Mammas lilla sessa, så liten men en kärlek så stor.


Natti natt..

Mina fina


finbesök

Barnens gudis och min bästa vän är på besök. Vi lagar soppa och gör vitlöksbröd till middag. Vincent får vara uppe lite längre idag och hänga med bästis. Tänk att det snart kommer ännu en bebis som jag kommer älska utav hela mitt hjärta, underbart. Ska telepatera mig in i magen och säga åt mini att sparka, v.17 så mycket möjligt!


Lycka ♥!!!

Vincent inviger dagens shopping


Ut och åka brääääda

Sådär nu är vi hemma igen! Tog en lånpromenad till Ikea och babyproffsen medans Vincent var på dagis. Blev lite småskit på ikea eftersom det jag skulle ha antingen var för tungt eller slut. Åkte förbi centrum ens väng och mötte upp Sofie, köpte även ett fodrat regnställ där. Hittade faktiskt det svarta (på bilden lite längre ner) på babyproffsen. Var inne på stadium och det var slut i deras huvudlager. Men väl på babyproffsen så tyckte jag att orginal (inte årets nyhet) var finare så den fick det bli istället!

Blev även en ståbräda till buggan, så snart ger vi oss ut i parken och invinger regnställ och bräda!


SV till Farmor: Både jag och Robban har självlockigt hår, men inte sånna där små korklockar som Vincent fått. Kanske är från pappa (:!


Bullmamman har varit i farten



Vincent har också bakat :)


Just nu hemma hos oss ♥


Nu får ni hjälpa mig lite!..

Just nu är Vincent i behov av regnkläder. När snön förvinner skrotar vi overallen ner till källaren och nytt behöver köpas. Han har redan ett regnställ men som är helt ofodrat. Men innan det blir varmt ute och för kalla vårdagar behöver han något varmare. Jag vill nog köra i samma spår och fortsätta med didriksons. Frågan är bara är det dumt att köpa på BOARDMAN SET? Beroende på hur snabbt det blir varmt så kanske han inte kan använda det mer än Max två månader..

DIDRIKSONS K BOARDMAN SET PINK FUCHSIA


Vind- och vattentätt allvädersset med svetsade sömmar. Jackan och byxan har en utsida i 100% PU. Jackans insida är av mjuk polyester med fyrvägsstretch för maximal rörelseförmåga och byxan har en insida av vävd nylon. Huvan går att plocka bort och vid hakan sitter ett mjukt material som skyddar ansiktet mot eventuellt skav från dragkedjan. Områden utsatta för särskilt slitage, som exempelvis knän och bak, är förstärkta med extra slitstarka material. I benavsluten sitter elastiska band som träs över skorna och förhindrar att byxbenen kasar upp.

 

Har ni några tips på andra modeller eller märken som har lite tunnare fodring?

 


Mina hjärtan


Mina hjärtan


Just nu hemma hos oss ♥


Varför surfa inne, när man kan surfa ute :)



Å så fick man precis sällskap av den lilla skönheten ♥


Bästa pappa & Lillebror


 Pappa & Lillebror ute i parken för några dagar sedan!
 Vill passa på att hylla min pappa som den bästa jag kunnat få ♥


Vill ut i solen, NU! :)

Åh vi är fångar i hemmet. Snart äta lunch sen vila för Vincent så det tar ett tag innan vi kommer ut i det fina vädret. Så fort Vinnie sover ska jag ta en dusch och efter det en koppkaffe ute på altanen och njuta lite av solen. Sedan bär det av ut i hopp om att Lina fortfarande orkar ses efter jobbet!




"jag är så mycket bättre än er stilen"

Jag förstår inte vad vissas problem är? Gång på gång läser man om hur folk hänger ut varandra eller skriver påståenden om någon annan (oftast utan att skriva vem inlägget gäller). Vissa mer än andra, varför hålla på att pika andra genom sin blogg? Varför låta bloggläsarna ta del av detta? Varför inte bara ta det med personen om man är bekanta? Är det så jäkla svårt..

Här i min blogg vill jag inte smutskasta någon. Jag skriver inte att den där bekanta som är ute lite mycket på krogen är en dålig mamma. Eller att hon som är kvar i ett dåligt förhållande borde gå för barnets skull. Eller mamman som bara har barnet varannan helg är sämre än den ensamstående som har heltid. Eller att den ensamstående skulle tänkt innan hon blev just det. För vi alla är mammor och oavsett hur våra livssituationer ser ut så älskar vi våra barn mest av allt. Vissa sköter det exemplariskt och andra inte, men kärleken är väl inte mindre för det? Det är inte min uppgift att få någon att känna sig sämre genom att läsa min blogg.

Man får tycka och tänka vad man vill, men håll det inom dig om det kan såra en annan människa.

Andra exempel:

Cevilstatus - "Hur kan man skaffa barn ensam?" VARFÖR göra en abort mot sin vilja?

Godsaker - "godsaker är för större barn" Godsaker är för dem som får äta det. Ingen åldersgräns.

Amning - "VAAA, hur kan hon välja att inte amma sitt barn?" Varför amma om man mår dåligt av det eller inte kan?

Rutiner - "den där mamman läggger sitt barn för sent" Alla barn måste inte sova klockan 19.00

Gravid - "Den där tjejen är gravid, hur ska hon klara av ett barn" - Man har 9 månader på sig, det kommer säkert gå jättebra.

Ekonomi: "Jag förstår inte hur man kan skaffa barn om man får lägstanivåpenning" - Allt handlar inte om pengar, klarar man inte av att ta abort har det inte så stor betydelse. Om man kunde hade man nog själv valt en högre inkomst.

För ung: "Du är för ung..snälla du förstör ditt liv, lev först" - Är det din uppgift att bestämma vad jag vill leva för liv?

För gammal: "Hur kan man välja att skaffa barn SÅ sent?" - Det kanske aldrig har känts så rätt som nu!

Kroppen efter förlossning: "Den där tjejen borde ta tag i sig själv" - Hon kanske redan är nöjd!

osv osv!


allra finaste ♥


Leker era barn med maten?

Det går inte en dag utan att Vincent leker med maten. Knäckemackor är bilar, makaroner är flygplan, glaset ska tömmas på tallriken eller i annat glas, ibland åker mat ner i glaset osv osv osv..

Jag bara tjötar och tjötar men till svars får jag ett stort flin och ännu ett flygplan som flyger över matbordet. Som tur är kastar han inte iväg maten utan det där flygplanet landar fint på tallriken eller i munnen igen. Är det en typiskt 2års grej att leka med maten?
Gör era barn också det?

R behöver inte ens ställa klockan längre

Idag stod den levande väckarklockan på 06.30, men eftersom han var glad och solen skiner ute var det inte så farligt ändå. R har åkt iväg till jobbet för att ta ett extrapass och vi ligger kvar och myser i sängen. Dagens planer? Inga än så länge, kanske blir en sväng förbi centrum eller om någon pooolare vill hänga lite.

Eller så fortsätter jag med massa kalasgrejs, igår gjorde jag små namnbrickor till barnens långbord och början till ett färgglatt kakfat, sen bakades också kolakakor som ni såg. De blev dock för stora för barnen, tanken är att ha miniatyr bakelser åt barnen på deras bord. mini kanelbullar, muffins i knäckformar och små små kakor. Så jag har en del att stå i men det är bara kul.

Nu ska vi fortätta mysa lite innan det blir full fart här hemma!

Just nu hemma hos oss ♥..



Kolakakor


Liten bebis ♥



Den här bebisen väntar jag på som om det vore min egen.
Sitter och gråter en skvätt för att det nu blivit officellt och jag är så nyfiken på vem lilla du är. Sätt i gång och böka omkring där inne nu, jag vill känna dina små sparkar nu nu nu.

Vem bär på liten bebis :D?


Hemmamys med kidsen ♥

Sitter och tittar på nyhetsmorgon, det var vakna tidigt idag som gällde. Min sömntuta till son har vänt helt, nu har jag tur om jag får sova till 07.30. Men så länge han vaknar på bra humör är jag nöjd. Låg förvisso kvar i sängen med tunga ögonlock. Höll på att somna gång på gång men så fort jag blir lite frånvarande ropar vincent mamma och ruskar om mig, haha.

Gick upp för att sätta på kaffe men blev nog pigg av att bara gå upp ur sängen för kaffet har jag inte fått i mig än. Jaja, dagens planer? Hade tänkt hitta på något MEN de säger att det ska bli snöstorm och upp till 1dm snö idag + problem i lokaltrafiken. Därför stannar jag hemma och pysslar inför kalaset. Barnen ska få ett eget långbord så jag ska göra lite kakfat och namnbrickor i härliga färger. HEJ pysselmamma!

Nova verkar ha klarat sig från febern av sprutan, den kunde iof komma efter 48h och det har bara gått 24h. Igår fick hon världens skrattattack och kunde inte kolla på Vincent utan att kikna, den härliga stunden varade i 15 minuter, 15 minuter av tokskratt.

Just nu sitter hon här bredvid och skrattar lite och avfyrar ett leènde så fort man tittar på henne. Glada unge!


5 Månaderskontroll!

Efter att vi släppt av Vincent på dagis knallade jag och dotter vidare till BVC. Dags för femmånaderskontroll och vaccin, och nej jag kan inte sluta tjata om vart tiden tar vägen?!? För hur kan hon redan vara fem månader och snart ett halvår? Allt såg bra ut och hon skrattade efter första sprutan och grät lite men avfyrade snabbt ett leende efter andra. Jag led nog mer, gillare inte.. men det är vi nog en del som inte gör. Vikten följde sin kurva nååågot fallande neråt men för lite för att det skulle spela någon roll. Nova ligger under medelkurvan på vikten medans Vincent låg över både den och högsta kurvan och skapade sin egen.

Nova 5 månader

Längd: 65cm
Vikt: 6,5 kg
homf: 41,5


Efter besöket tog vi bussen till Kista galleria för att kika efter lite saker till kalaset och timade in hämtningen på dagis när vi åkte hem! Nu är vi hemma och Vincent röjer medans jag städar :p


bra dag!

Dagen har rullat på och känts bra trots ett gäng jobbiga barn. Mathilda mötte upp mig och vi käkade lunch och gick hem hit och hookade upp lite. Det är så härligt att vi hänger så himla länge när vi ses. så hon åkte för typ en timme sedan. Nu ska vi snart bädda ner oss och kika på BB, sen sova.

BVC femmånaderskontroll med Novis imorgon!


words.

Vad är det som händer med mig? Senaste dagarna kanske till och med veckan eller veckorna... har jag fått ett sånt jävla depp beteènde. Irritationen i min kropp bara växer och växer, råkar jag slå i foten i något som ligger i vägen kan det förstöra hela min dag. Ofta får jag känslan av att jag ska bryta ihop och bara skrika rakt ut. Men jag gör det inte. Det är så mycket jag vill få gjort men ingenting händer? Istället så blir listan bara längre och pressar mig bara mer och mer.

Jag duschar men stinker redan två timmar senare? Jag blir varm i hela kroppen och svettas nätterna igenom. Jag har fått sämre hy och känner att hela jag förfaller. Jag känner mig blek, grå och sliten. Noll i motivation till att ta tag i saken och försöka ge mig själv lite pepping. Varför kan jag inte vara duktig med vikten som för några veckor sedan?

Jag känner inte igen mig själv.  v i l l  v a r a  g l a d ! :'/


Tack för att ni små fyller mina dagar med glädje när det behövs som mest! Mamma älskar er så.


En dag med Vincent 5 månader gammal



ingen bra dag..

Har varit tung i huvudet hela dagen och barnen har nog skrikigt mer än vanligt. Eller så är det bara en dålig kombo. Har inte gjort så mycket mer än disk och tvätt. Vet inte om jag orkar baka, får se vad det blir av denna värdelösa dag. Nu lyser solen dock, det är lite härlig...förutom att den påminner en om att golven bör dammsugas. Hej mitt namn är bitterfitta!


Hemmamys

Det är grått, blåsigt och tråkigt väder ute. Vi stannar inne idag och städar, bakar och myser. Tänkte provgöra riddarborgen till tårtan när Vincent sover, spännande! :)


GRATTIS DU VANN! :)

Stort grattis till Lisandra som vann min smyckes tävling!



För att så enkelt som möjligt välja en vinnare så tog jag dagens besökarantal och kommentaren som lyckades hamna på den platsen efter ett antal varv i kommentarsfältet blev Lisandra. :)


NOVA 5 MÅNADER


Mammas lilla älsklingstjej har nu blivit 5 månader, tiden bara springer iväg!


DU & JAG




Obeskrivligt. Finner inga ord. Denna otroliga känsla som kallas kärlek.


Smyckestävling

TÄVLINGEN AVSLUTAD


Naturhistoriska

Vincent är iväg på hoppis och skuttis med sin farmor. När han kommer hem har jag en överaskning till honom, vi ska nämligen ge oss iväg till Naturhistoriska och träffa Becka. Undra hur häftigt han kommer tycka att det är med dinosaurierna? :D Kameran åker såklart med!

Sista dagen idag fär att tävla om valfritt smycke!!!

Vill kika in och se en liten drömvärld

Fantastisk bordslampa som jag passade på att beställa när jag fick en rabattcheck på 50% från Ellos. ordpris 499, mitt pris 249,50. Drömmer lite om den där skänken jag har bestämt att vi ska ha (vet bara inte när,tyvärr). Det är på den som den här lilla underbaringen ska stå och skina i mörkret om kvällarna. myyys! Jag drömmer om heminredning och kläder medans R drömmer om motorcyklar, båtar och bilar.

KALAS 27e MARS




Sådär, nu har jag äntligen tagit tummen ur röva och bokat kalaslokal. Vincents 2årskalas firas dagen då han fyller, alltså söndag 27e Mars. Nu ska det bara skickas ut inbjudningar och planeras inköp. Även tårtan ska jag testa bygga eftersom det aldrig blev av i tisdags. Weehooo, snart har vi en trotsig tvåring. Vincent säger fortfarande att han fyller tie, fast alltid med glimten i ögat ;p

Dagarna som gått

Har varit lite dött här, vet inte riktigt vad jag gjort. I tisdags kom Karin, Amanda, Bror och hans dotter över på dagen. Brorsan lekte mest med barnen och vi hade kompishäng och bakade världens goaste muffins. När tjejerna drog hem började jag göra i ordning middag och Robban kom hem. Brorsan och hans dotter stannade över natten och dagen där på tog vi en långpromenad och sedan tåget till solna. Blev familjemiddag hemma hos mamma vilket var på tok för länge sedan. Det lagades kött i stekpåse, hasselbackspotatis och rödvinssås, mumma. Jag gav mig på att göra rödvinssås för första gången i mitt liv, kikade på lite recept men bestämde mig för att göra utan. Relsultatet gillades av alla och jag själv skulle nästan kunna äta den med sked. Anlände hemma vi 20.00 och var slutkörd, natta ungarna och slänga sig i soffan var väl prio ett. Under torsdagen när Vincent var på dagis jobbade jag med lite smycken, kommer upp ett nytt (vita bergkristallchips) på Namnsmycka.blogg.se. Det armbandet pryder min handled, så himla fint blev det.

Under natten till idag hostade Vincent typ oavbrutet så det fick bli en trip till vårdcentralen och sedan till centrum för att hämta medicin. Väl i centrum hämtade jag ut en mysig lampa som jag har beställt, visar den senare. När jag kom hem och barnen somnade passade jag på att städa och diska. NU är båda barnen vakna, Vincent tittar på Monster inc och Nova sitter här och kramas med mig!

Slänger in lite bilder från dagarna som varit..


världens bästa läsglasögon :p

Söta lilla brorsdotter Evelina

 

Amanda & Nova myser som vanligt :)

 

 

Nova myser med karin ute på altanen medans..


Jag grillade hamburgare :)


GLÖM INTE TÄVLA


GÖR DET HÄR


..

åh, bloggistorkis igen. Jag ska uppdatera imorgon, jag lovar nästan det! :)

HM, inget emot unga mammor MEN..

Detta är ju inte normalt. kultur eller inte.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8675965.ab

svar på kommentar

Anonym om Öppethus här imorgon ;p:
"WOW, en pappa som tar hand om ditt barn.Borde inte det va lika självklart som för en maamma? Men det är ingen som hyllar en mamma som tar hand om sitt barn - För det är självklart.

SV: INTE "WOW" för att han tar hand om sitt barn utan för att han gör det så BRA. Han fick veta att hon fanns när hon var 6½ månad, hon är nu 9 månader och han tar henne från tis-sön för att han VILL. Inga krav alltså.  

Klart jag som mamma tycker att det vore lika självklart, jag tycker att det är idiotiskt av pappor som inte tar sitt ansvar. Men tyvärr finns det så många som inte gör det. Och om en mamma skulle lämna sitt/sina barn till pappan och sticka skulle det vara en sån tabu eftersom hon är mamma, tyvärr. Lyckas man skapa ett barn ska man också ta ansvar för det. så där har du helt rätt. Men tycker du lyfte upp kommentaren som något negativt för att jag tycker att min bror gör ett bra jobb! Sen varför vara Anonym?

Ok, passar på att hylla mig själv för att jag tar hand om mina två små kids (och alla er andra mammor) ;D

God morgon!

I säng sent och upp tidigt blev det. En maskin rullar redan i badrummet och kommer nog göra det hela dagen eftersom vi har mycket tvätt att ta igen efter stoppet i avloppet. Springer nog även förbi tvättstugan och slänger ner påslakarn och dylikt när vi lämnat Vincent på dagis. Hey ho lets go, ingen vila här inte! Jora drar nog täcket över huvudet tills Vincent kommer upp i sängen snart.. Undra vad han leker idag :)

Öppethus här imorgon ;p

Gokväll/Gonatt! Den obligatoriska Big brother tittningen är slut. Dags att göra sig redo för sängen men finns mycket annat som bör göras också. Vaken sent eller upp tidigt? Har inte hunnit plocka särskilt mycket här hemma eftersom jag kom hem vid halv sex. Därefter vare att leka röris och rensa avloppet som stod på listan. Varför kan jag inte tvinga R att rensa bort allt mitt HÅR som gör stop? Så jäkla vidrigt, men det var bara av med alla kläder och tränga sig in bakom duschkabinen. R underhöll barnen och gjorde god thaiwook. Vincent hoppade in och duschade med mig när jag försökte känna mig ren igen (inte lätt efter att ha rensat avlopp).

Om beställningen på pärlor hade kommit idag som jag trodde så skulle jag förmodligen sitta med det nu. Det är skönt att göra något annat som inte bara har med barnen och göra, hitta en liten hobby.

Ser fram emot morgondagen då det blir fullt hus här hemma. Mina fina vänner Karin & Amanda kommer över (även fast vi ses sällan så är det alltid lika mysigt) Vi hoppas på att kunna grilla, så snälla ge oss vårväder. Utöver det ska jag tvinga dem att hjälpa mig att testbygga borgen till Vincents 2-årstårta. Även min brorsa kommer över med sin dotter, han ska ha henne tis-sön. Om jag är stolt över honom? JAAA! Det finns många som vet om att dem är pappor men skiter i att ta sitt ansvar. Evelinas existens fanns liksom inte för honom och att inte ha några som helst tankar på barn på lääänge och faktiskt ta emot henne med öppna armar gör mig stolt över honom!

Vincent får gå på dagis imorgon, kanske hämtar honom lite tidigare än vanligt bara. Jag Funderar på att börja med ett nytt litet hobbyprojekt, men mer om det sen när jag bestämt mig. Dock inget jag kommer göra i stor upplaga men kanske lotta ut en här och göra till mina barn.. :)


sitta dä, näe sitta dä..

God morgon! känns lite tråkigt att inte vakna till strålande solsken. Men får inte glömma att det faktiskt fortfarande är vinter hur mycket vi än vill ha vår. Istället fick jag ett långdraget uppvak av lillkillen som satt bredvid mig och lekte med duplo i sängen. Mitt huvud fick agera lite motorväg och han förde en konversation med sig själv "sitta dä,näää sitta dä, mmm sitta dä, näääe sitta dä". Den lilla duplogubben fick alltså sitta under, i, på, bak, sidan av bilen!

yeye, idag ska jag först förbi öb och köpa vaderade kuver, sen vidare till älskade mormor & morfar. Väl hemma ska det pysslas med smycken förfullt, hinner nog lägga två på lådan nu innan jag åker också. Måste provgöra Vincents tårta innan hans kalas, vill inte stå där och så går det inte alls ihop. Riddarborg vare...hm ;p


GLÖM INTE TÄVLA


GÖR DET HÄR


Årets första grillning - check!


Idag har vi grillat hamburgare och fixat yttligare lite ute på altanen. Vi klippte ner de två stora (vackra :( ) buskarna för att de tar sådan plats. Nu ska vi bara såga bort resten av dem. Får se om vi bygger ut altanen tillfälligt där också. Gött att kunna grilla igen och sitta i solen med skön musik. Vincent älskare, han blev inte liten ledsen nu när i skulle in och vila. Filmade honom lite som jag lägger upp sen :)

Vincent ♥ Crossi



Igår när vi vaknade så sprang Vincent upp och tog på sig detta och började tjöööta om att få åka lite cross. Väl på klädda och klara så fick den ju punka efter bara en liten bit. Så Vincent är lite ledsen när han ser den, ena hjulet är på lagning så nu klappar han lite på den eller putsar den med lite papper då han går förbi. Om han är bästis med crossen blire nog inte läskigt för honom att testa cykeln,som han kommer få i födelsedagspresent av sin mormor!

gosungäää

Nu fortsätter vi vårstädningen med att rengöra grillen för att grilla hamburgare till lunch. Lär väl ta sin tid, varför gjorde vi inte det innan vintern?


Ge oss våååår!

Gokväll! Från snöhög till altan, very nice. Idag har vi skottat och spolat av både altan och utemöbler. Nu är det bara att hoppas att vädret fortsätter såhär. Vid denna tidpunkt på året så minns man varför vi köpte den här lägenheten. Våran lilla pärla som är så underskattad, får fasiken ta och använda den mer. När Vincent är på dagis så kan Nova sova i vagnen och jag kan läsa en bok ute i friska luften. Åh vad jag längtar tills i sommar då Vincents lilla pool åker ut igen.


R drog iväg för att fixa ena hjulet på crossen, vi skulle alla ut och leka idag men den fick punka. Vincent blev ledsen och slutade aldrig tjata om att han ville åka, söto. Jag har fixat med lite smycken, 3 nya "modeller" som jag ska lägga upp i smyckesbloggen. Bara det att jag inte hittar usb pinnen jag behöver för att ladda upp bilder, suck.

Snart delfinal i melodifestivalen, men sitter nog och pysslar och låter det stå på i bakgrunden. HÖRRNI, GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA. OM NI INTE VILL HA SJÄLVA GÖR NÅGON ANNAN GLÀ :)!

(om ni inte har blogg så kan ni länka på facebook, länka då tävlingsinlägget)

Idag firade vi solskenet med en..

Nova i en söt liten jeansklänning


VIKTIGT! Till alla föräldrar.

LÄS DETTA

Obehagligt. Finns det "Ligor" som försöker ta barn nu?..Tur att dom hann i kapp!


I detta ögonblick



Maten står i ugnen, vi tänkte testa oss på något nytt. Kyckling och grönsaker i lergryta och potatis i ugn..spännande. Vincent gick ut med sin pappa en stund medans maten står i ugnen. De skulle åka lite på crossen, hur jäkla sött är inte det?

 


Man ser att Vincent tycker att han är råååcool :)




VINN VALFRITT SMYCKE


Nu startar jag en tävling här i bloggen som innebär att ni har chansen att vinna valfritt smycke från Namnsmycka.blogg.se tävlingen avslutas söndag 13/3 kl. 21.00!

För att vara med och tävla kopiera bilden och skriv följande:

"Jag är med och tävlar om valfritt smycke från Namnsmycka.blogg.se hos Mammalivet.blogg.se, tävla du med!"

Skriv sedan en kommetar i detta inlägg "jag är med och tävlar". Se till så att länkarna fungerar korrekt, lycka till!


Namnsmycken ♥

Namnsmycka.blogg.se 

Har börjar tillverka smycken och har därför startat en blogg där ni kan kika och klicka hem dem om ni vill (passa på startpriser)! Den är under ombyggnad men kika i kategorierna så finns det lite än så länge :)


Recept



Stor sats American pancakes! (INTE GI - farmor)

5 dl Vetemjöl
4 tsk Bakpulver
4 msk Socker
2 Ägg
5dl dl Mjölk
4 msk Smör

Rör samman alla ingredienser och häll smeten i pannan, strö över lite blåbär eller hallon och vänd. Fiiiinito :)
servera med glass, frukt/extra bär och sirap.


Mammamys!

Hallå! Vad dålig jag är på det har med bloggen nu. Just i detta stund står jag och steker massor american pancakes, Vincent tittar på barnprogram och Nova sover. Antar att det blir pannkakor till lunch, det var lågt datum på äggen så jag tog vara på dem. Några med blåbär och hallon i och några naturella, mumma! Bullmamma som man är..

Igår var jag som ni såg och tatuerade mig, vågat och eget. Visar snart! Min fina vän Sofie följde med för att vara nanny åt Nova och mamma kom förbi för att vara beredd att hämta Vincent på dagis (om jag inte skulle hinna). Fan vad härlig smärta det är att göra tattoo, gör inte alls ont, alltså ONT. Jag tror att det bara är pace of cake när man fött barn. Hann lagom till att hämta Vincent så mamma kikade vidare i sumpan innan sitt ärende. När hon var klar tog hon tåget hit, hon lekte med barnen och jag lagade mat och tvättade. KLockan blev lite mycket så det blev tvmys och övernattning. Vincent var ju gla när han vaknade, både bli nattad och vakna med mormor. Och jag fick ligga kvar lite i sängen och höra på någon som ropade mommo istället för mamma! Nu är det bara jag och barnen igen och dagens planer är lite oklara. Svårt att pyssla med mitt projekt när Vincent är hemma, han vill också. Inte så lätt med små klåfingriga händer :D

tillbaka till pannkakorna...

tattoo


VArt och vad tror ni att jag har gjort? ;D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!