CV & jobbsökande

ååååhå, sitter och pillar på CV för att sätta igång på allvar med jobbsökande. Så jäkla dumt av mig att bara skjuta det framför mig i tron om att det ska lösa sig ändå. Dålig egenskap av mig att inte ta tag i saker direkt istället. Men men here we gooo.. och det är bra svårt.

Jag vill ju skriva ett och dela ut överallt, men samtidigt måste jag anpassa ansökan efter jobben. Så det lär ju bli sjuttioelvatusen olika cvn? Hur göra?

Nu blir det lunch och snart kommer mamma som jag inte träffat på veckor. Barnen kommer bli jätteglada och det är en toppen dag för dem idag :)

Först älskade mormor, sen kommer deras morfar och plockar upp oss. Vincent ska få hämta Leon på dagis (imorse sa han; hämta Leon på dagis NUUUUUUU!). Sedan ska vi upp till Brosimhall och låta dem gå loss på lilla "äventyrsbadet". Sedan vidare hem till barnens morfar för middag!

Så det lär bli sen kväll/natt med Cv skrivande.


cry me a river

Hemska hemska dag! Känner mig helt slut efter att ha gråtit ut och varit nedstämd hela dagen. Men jag antar att det är skönt att just gråta istället för att skjuta allt framför sig (som jag förvisso gjort och nu exploderade det). Försöka se en lösning på det mesta även om de är lååångt borta.

När jag hämtade Vincent på dagis kom min stora solstråle springande in i famnen på mig och säger "Miiiiiiiiin mamma, miiiin mamma är bäst i världen" Det gick rakt in i hjärtat och gjorde mig så mycket gladare.

Efter lite om och men (läs: kurragömma) gick till när liggande lekpark och barnen gungade och härjade omkring. Fick dock avbryta eftersom Vincent började dumma sig och kasta sand på nova och inte lyssna på mig. Så det blev sitta sur i vagnen hem och äta mellanmål.

Sedan dess har vi småplockat lite och Vinnie har hjälp mig med tvätten. Hänga lite och fylla ny maskin, duktiga killen!
Har nu tagit en paus i att dammsuga soffan, eftersom Vincent inte ville sluta hoppa på kuddarna när de skulle tillbaka. Men nu verkar han vara rätt fast i Family guy så ska ge det ett nytt försök. 



Bilder från måndagsBUS på lekpalatset :)

Varför fota när man ändå inte lägger upp "dagens outfit" haha..


Är det inte meningen att vi ska få allt klart?

Håller på att pilla på ny design (i hopp om att få tillbaka blogglust), än så länge ser det inte alls ok ut. Men jag orkar inte sätta mig med detta nu.

Dagens planer var väl typ att sitta hemma och vänta på paket. Schenker skulle komma med en reservdel till våran fläkt som ska upp. Någon gång mellan 08.00 - 16.00, jahaja städddag igen tänkte jag. Tur i oturen så var de precis här och lämnade men fel del. Blir lite irriterad på att det inte kan bli rätt, nu är det tredje gången vi får ringa och hoppas på att vi inte får triss i fel fläktbeslag här hemma.

Det är snart dags för Novisen att sov lite, vilket jag också bär göra. Ögonlocken känns tunga, likaså huvudet.



är man är trött mamma...

Så stänger man in sig på barnens rum och snor Vincents säng en stund. Gör en mysig liten soffa av kuddar till barnen, slår på barnprogram och man får ligga och dra sig lite extra. Nova väckte mig halv sju, typ nästan inte ens okej. Men hon förstår inte riktigt än vad det innebär med helg..tyvärr ;p


old pic


(7 år sedan)
Puss på finaste Jossan <3


redan 11 månader



Igår blev denna lilla dam hela 11 månader gammal!
Älskade underbara


sovrums makeover

FÖRE:

EFTER:

kom och rensa svamp..

Jag döööör, R åkte ut till Gnesta för att plocka svamp efter jobbet. Runt tio tiden kom han hem med 10 KILO, helt sjukt mycket. Nu ska det bara rensas också... O-R-K-A-R-I-N-T-E.. Blöhöö har gjort lite men imorgon får vi hjälpas åt. Bra att R försörjer familjen med svamp och fisk genom sina hobbys i alla fall.

Nova somnade vid halv åtta och Vincent fick vara uppe länge. Vi bakade äppelkaka och poppade popcorn och mysde framför tvn. Ett rätt bra avslut på en hektisk och jobbig dag. Han har verkligen gått mig på nerverna idag och gjort sattyg heeela dagen. Vi kunde inte ens vara ute i parken utan att han skulle jävlas, haha.

Nova har fortsatt öva på att gå och hon är så duktig :) 

nu blir det att krypa ner i sängen, imorgon kommer pappa och sätter min fina taper i sovrummet och så blr det lite småfix här hemma!


Parken

'

Nu drar vi ut för lite bus i parken, kanske får vi med oss äpplen till en kaka ;D


we ♥ it




Just nu pressas det förfullt här hemma! Jag och R dissade Coca colan igår kväll och körde på färskpressat stället, gudomligt. Senaste tiden har jag köpt och gjort till vincents mellanmål efter dagis. Igår fick även Nova en flaska som hon slukade. Juicen är gjort på en stor clementinsort, kan ha hetat minneola. perfekt sötma och syrlighet :D

Hej hej fredagsmyset ;F


WOW, nu går hon!



Jag är så stolt och imponerad av Nova. I förrgår tog hon sitt första steg och igår övade hon hela dagen och gick en METER. Och hon bara fortsätter och fortsätter att öva, envis och inte det minsta rädd. Det lyser om henne när hon går några steg, hon blir så himla glad! Mitt lilla spädbarn blev ett barn över en natt, mammas stora tjej!

Att tiden springer iväg behöver jag väl knappt påpeka..men våran tjej börjar på dagis snart, så himla skönt att hon fått plats men samtidigt lite orofyllt att lämna ifrån sig en ettåring. Vincent var 1½ och väldigt aktiv och förstod så mycket mer.

Nyfikna tjejen, en helt ny värld full av knappar och dylikt ;p


Far & Son ♥


Allt och lite till.. ♥


Vincent ♥ Farmor


Vincent ♥

Promenad till stallet

V - Mamma stallet är stängt nu!
J - Är det? varför har dom stängt?
V - Hästarna sover nu..
J- jasså gör dom, vad finns att titta på då?
V - vi ska titta på aporna, dom äääääter!


Nattning av Vincent och Nova (delar numera rum!)

N- auuuuaaaaah aauuuuaaaah *skrik*
J- ignorerar

en hand på axeln...

V- mamma.. Nova gråter nu....Nova gråter.. :(


Återkommande vid matbordet

J- Vincent nu måste du äta upp maten
V- nääje, jag har redan ätit på dagis
 - Näääje jag har ätit hos farmor




Ett litet litet steg som är något så stort! ♥




Idag onsdagen den 7/9-11 tog våran fantastiska lilla dotter sitt första steg. Blev sååå imponerad och stolt, är hon påväg att bli en stor tjej nu? nääääj, mammas lilla spädis.. ooom hon kommer springa efter vincent så fort hon fått lite koll på benen hahah, då kommer "näääje Mooooa (vincent säger INTE Nova), inte jaga määäj, sluuuuta..stop!" gå på repeat här hemma. Underbara ungar, mammas hjärtan och livsglädje ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!