blaha blaha blaha

Vet varken upp eller ner, ut eller in, mycket eller lite, på riktigt eller inte.. Det är så frustrerande att inte finna svaret på ett jäkla skit. Orkar inte fråga mig själv VARFÖR? Gång på gång utan att få några svar. Varför finner jag inte svaren i mig själv, å där kom det igen. Känner jag inte mig själv tillräckligt för att veta? Man tänker för mycket men hur ska man sluta tänka?

Sommar 2010

Båttur med lilla Vincent och Novisen i magen :) <3

SINCE YOU BEEN GONE ..Home <3


Julafton i bilder


The most amazing girl in the world
Mammas lilla stjärna, kärlek.

älskade fina underbara helt fantastiska Nova.Jag älskar Novas närvaro i den här bilden. Må vara lite lättklädd men den är så fin. Jag skulle vilja ta kort i en vit klädd säng med morgonruffs fint nattlinne,snygg sminkning och de två fina barn som jag har fått äran att vara Mamma till. Leka fotograf någon? Haha. Slippa mobilbilder ;)

something is missing.


Far och son


julafton & juldagen jag längtar efter er.

Efter att ha längtat efter julafton trots att det varit blandat med ångest. Så ser jag verkligen fram emot juldagen. Då klär jag upp mig och är "bara Tessan" en kväll med älskade Jossan. Vi ska äta gott och förhoppningsvis ha en kanonkväll. Det har varit så mycket i mitt huvud senaste tiden och jag har lite livskris. Ska inte gå in på detaljer, men en rolig kväll behövs!

Imorgonr det julafton, som min älskade Vincent tjatat om sedan leksakskatalogen damp ner i brevinkastet. Redan då bestämde han sig för att han ville ha en sopbil, BARA sopbil. Och han har pratat om den varje dag sedan dess, jag längtar så till han öppnar just det paketet. Min chef berättade för mig hur dom knöt en tunn tråd runt barnens stortå som sedan ledde dem till första paketet på julaftonsmorgon. Så ska jag nog göra med sopbilen.

Novisen förstår inte så mycket men gillar allt julpynt. Även hon verkar ha lite aven livskris, haha. Gråter för minsta lila och är allmänt känslig. Men ändå världens behagligaste lilla tjej.

provade redan juldagens outfit,va tycks? Gillar det relativt nya linnet :)

TÄVLING

"Var med och tävla om 2 biljetter till den grymmaste isshowen någonsin hos Atousa Pink

 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!