Allra finaste vän <3


en famn för mig


Enough is enough


9 månaders hejdlös kärlekMin älskade underbara lilla flicka har blivit 9 månader (13/7). Tänk att allt rullar på i sån fart att man inte hinner med. Det var inte länge sedan som hon ville komma ut med världens fart efter världens kortaste graviditet (kändes som 4 månader). Försöker ta vara på tiden men allt går så mycket fortare med andra barnet.

Nova följer fortfarande sin kurva som ligger lite under normalt. Vid 9 månaders ålder har hon en längd på 70cm och vikt på 8,1kg. Hon kryper omkring och ställer sig mot saker, det lyser bus om hennes blick och det där lilla leendet får mig att smälta. Jag älskar dig mer än livet lilla dotter!


Everything gonna be OK.


Liten guddotter ♥Här ligger min lilla guddotter och gror. Det är helt jävla fantastiskt och jag längtar som en tok. Snart ska jag få träffa ännu ett litet mirakel som öppnar sina ögon inför världen. Jag ska älska den här lilla flickan som om hon vore min egen.

I endast 6 lååånga veckor ska hon bakas där inne, hon är förvisso typ redan klar (ska bara bli lite tjockare, becka också hahah). Så nära men ändå så långt borta. Men snart snart snart!!!Föralltid tillsammans ♥


bloggpause
Lägger upp en video på Vincent som försöker lära sig shuffle ;D. Avslutar bloggen med denna fantastiska video och kommer förhoppningsvis tillbaka. Men tar en paus på obestämd tid! Kommer dock uppdatera den "privata" då och då.


blå lagunen
Vi åkte hela familjen till blå lagunen ute på Ekerö en stund och badade. Vincent är lite skraj första sekunderna men sen är han som fisken i vattnet. Skvätter och försöker putta i oss. Nu sitter vi i bilen påväg hem igen, blir ett stop för käk först bara.

inlägg

http://mammalivet.blogg.se/privatliv/2011/july/hur-ar-det-mojligt.html

godmorgon från familjen kaos :)

Vincent vaknade surare än surast och jag tröttare än tröttast, gråt, skrik och gnäll. Så har det fortsatt hela morgonen, hoppas det vänder en liten stund iaf. Just nu känns bara allt jobbigt, känns som att jag inte orkar någonting. Antar att det är mycket som påverkar och jag hoppas att komma ur denna svacka. Snälla barn är ett plus när allt känns upp och ner. Idag är det regnigt och tråkigt väder ute, men barnen är fortfarande dåliga fast mest Nova. Skulle ha träffat fina Jasmin men får ställas in så hennes lilla guldklimp inte blir smittad! :(


tre nyvakna galningar :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!