HURRA HURRA

Håller på att göra mig och barnen klara för utgång. Först ska vi till familjerätten och fastställa faderskapet på Nova. Efter det åker vi till finaste Becka som fyller år idag! GRATTIS BÄSTASTE VÄNNEN MIN <3


Svar

Sofia om VINCENT IN ACTION:

Hej! Tapeten ni har i bakgrunden vet du vart den är ifrån? Har letat efter en liknande fast i ljusa färger som jag sett en gång, är så himla fin... Kan du inte ta en bild å lägga upp å skriva vart sen är ifrån? :)




Våran tapet är inköpt på Björklund och Nordqvist ett stort tapetvaruhus i Bromma. Fastnade för den då jag såg den på deras topplista. Här nedan är nog den du sett och är ute efter..



Googlade fram info om den.

 Kollektion: TARA
Pattern: GROVE GARDEN
Färg: (blå)TURKOS
Art nr: W5603/03
Ca. pris: 765:-

Hoppas du fick den hjälp du behövde :)!


Yours are the sweetest eyes I've ever seen


Mamma älskar dig

VINCENT IN ACTION


perfectmatch




vi gör vackra barn

mysdag

Novisen idag <3




Vincent ligger och sover, Robban är ute en sväng och Nova ligger och sover på mitt bröst. Dramakomedin Förortsungar rullar på tvn och jag har precis slangt i mig lite jullunch. Min mormor och morfar, mamma och bror skulle ha kommit idag men det blev inte av. Mormor och morfar var dåliga så vi åker dit i veckan istället. Imorse fick Vincent öppna paket som vi inte hann öppna igår och några från min mamma som jag inte orkar släpa på sen. Snacka om att ungen varit sysselsatt hela dagen med dagens och gårdagens paket. Imorgon åker vi och lämnar paket till lilla Evelina och träffar dem, skoj. Blir förmodligen bara en hemma mysdag för oss om vi inte går ut och åker lite pulka på kullarna i parken.

Hoppas ni hade en mysig julafton igår :)


Julafton

Vincent öppnar paket på julaftonsmorgon

Barnen med farfar och sina tre fastrar


Nova med farfar


Vincent sitter hos pappa, rädd för tomten...


Men vågade närma sig när han fick paket, kunde till och med komma upp i tomten knä sen..


PUSS min älsklingskille



Öppnar lite paket


Flygplanet som sedan fick dela säng




Julen i år firades först hemma hos Rs mormor. Där åt vi jullunch och spelade det traditionella tärningsspelet. Därefter åkte vi vidare till barnens farfar m.familj och åt julmat och träffade tomten. Sedan hem till Rs mamma en snabbis för att träffa Robbans morfar där. Sen hem och typ dö av trötthet. Vincent älskade julen och allt som hörde till, en del gnäll eftersom han sovit för lite under dagen men det gick snabbt över.

Nu ska det åter igen städas... ÄNNU mer leksaker överallt och kartonger å papper :p


God jul


En liten kille vid namn Vincent kommer dö av lycka imorgon när han vaknar. Nästan alla klappar är till honom, kanske bör plocka bort dem som inte är det. Ni vet mycket vill ha mer ;)!

Time to sleeep..

Önskar er en god jul med mycket kärlek, puss!

sista minuten shopping

Måste klaga på hur jävla irriterande det är att min visdomstand satt igång att plåga mig igen. Kan den jävel inte bara få komma upp? Vad jag minns har det gått flera år sedan den började ta sig igenom tandköttet. Lagom till god julmat hurra! Blir väl soppa på julbordet för min del..............

Idag ska dom sista julklapparna handlas, har nog köpt till alla redan. Men Vincent ska få lite mer, bara för att han är det bästa som finns och lyckan man ser i hans ögon när han fått ett litet paket varje morgon är oslagbar. Kommer vara helt fantastiskt då de stora paketen ska öppnas. Men vet inte om jag vågar ställa fram alla paket under granen så de står där när han vaknar imorogon.. Han kommer vilja öppna alla direkt och bli så ledsen när han inte får det.´

Nu ska jag och barnen göra oss klara vid halv elva ungefär möter vi upp Atousa + hennes två flickor :)

suck

Jahapp, då har man inte gjort någon som helst nytta av denna dag. Jag som har en hel del att fixa. Snickarn skulle komma klockan tio imorse direkt efter det skulle jag och Nova åkt till ikea. Lite grejer var slut sist vi var där. Men nu kan vi inte åka iväg eftersom Vincent ska hämtas om mindre än två timmar och snickarn inte kommit. Får se om jag tar bussen dit med båda barnen.

Lägger mig bredvid min lilla fina och vilar ett tag, kan ju behövas. Satt och slog in paket till halv två inatt.

trött mamma

Hallå, vad händer med allas bloggar? Håller bloggvärlden sakta men säkert på att dö ut? De bloggarna jag följer uppdaterar allt mer sällan och har tappat sin glöd. Precis som jag och min blogg har gjort.

Jaja hur som helst. Åkt land och rike runt idag känns det som, snacka om att man blir utmattad snabbt numera. Lämnade lillkillen på dagis vid halv tio, tog sedan bussen till kista galleria. Väl där var julklappen till Vincent slut, ringer då BR i vårat centrum. Där fanns det 3st kvar, men de kunde inte lägga undan en ett par timmar eftersom det var under julen..hm. Så då var det väl bara att börja glida hemåt igen, men först kika inne på åhlens efter en sparbössa som såklart inte fanns där. När vi var inne på åhlens gick det larm om att det brann i gallerian så alla affärer stängde igen och allt folk skulle ta sig till närmsta utgång. Då tog jag bussen hem igen, gick runt i centrum tills det blev hämtning på dagis. Förbi hem och slänga in julklapparna och sedan ta oss till Ica Viksjö. Istället för julklapp så fick vi en storhandling på tusenlappen av pappa. Skönt att slippa tänka på en sådan nu när pengarna lätt rinner iväg på julklappar. Sedan hem och typ..städa och äta. Nu sitter jag här och har en hel del kvar att plocka undan. Imorgon kommer snickaren och lägger bänkskivan i köket, halleluja! Vi har levt med "tillfälligt kök" i ett år nu.


Bror & Evelina


 Så himla fin hon är! Åkte aldrig med och träffade henne igår men förhoppningsvis blir det av i mellan dagarna. Står ju här och stampar ivrigt :D


vi är tillbaka

Vi lever! Vi mår bra utöver en förkylning som legat i ett bra tag. Alltså ingenting speciellt som hänt. Snart julafton och mycket att stå i men det är mysigt. Har gjort en checklista som jag bör ta tag i. Imorgon och på onsdag när Vincent är på dagis ska de sista julklapparna köpas. Idag ska vi eventuellt åka och träffa min brorsdotter för första gången, spännande. Har inte så jäkla mycket att skriva, blir därför lite svårt att hålla bloggen vid liv. Ni får gärna (som jag skrivit så många gånger förut) fråga eller be mig skriva om något speciellt.


Något stort för oss här hemma är att vincent säger PAPPA! Han har ju varit sjukt envis med det och sagt BABA ibland men annars MAMMA till R också. Nu äre PAPPA..PAPPA..PAPPA som går på högvarv. Igår snappade han även upp tårta när jag sa att vi kanske skulle få det på Tyras kalas (GRATTIS TILL TYRA!). Några sekunder efter att jag sagt det gick han runt och sa TÅTA TOTA TÅTA TOTA TOTA :)


Nova är en mycket behaglig bebis. Hon sover fortfarande sjukt bra på nätterna och vill äta en gång vid fyra tiden sedan slaggar hon vidare till åtta eller nio. Hon ler och värmer om i hjärtat mest hela tiden. När vi har en stund för oss själva pratar hon gärna och grimaserar. Hon växer och börjar bli stor (en nojja jag fått) fast är fortfarande så himla liten.

Barnen är livet, japp så är det, bäst bäst bäst! 


Allt och lite till


when you smile my whole world dance for a while


Sushi & gottis :)

Sitter och inväntar fredagsmyset. R ska köpa med sig sushi på vägen hem, kände att det inte fanns något annat jag hellre skulle ta än en GI-måltid. Har inhandlat en godispåse, chips och satsumas, först täntke jag skita i hela den här "unna mig" grejen. Men vafan jag har varit grymt duktig varför ska jag inte kunna unna mig när jag känner så? Känns som att det lätt blir en hets bantning då, vilket jag absolut inte är ute efter. supermsal är inte vad jag är ute efter så jag har inte så jäkla mycket kvar tills jag känner mig nöjd!

Här är en före och efter bild!


 Detta tog mig 2½ vecka!!!


Nattuggla..


Alltså vad lider jag av? Hur slutar man vara uppe så förbaskat länge.. det är en dag imorgon också..



Dagen har i alla fall varit bra, Vincent var inte på sitt värsta humör och jag fick lite "egen" tid under kvällen. Tack till pappa och Sussie som passade Vincent tills Robban kom hem från jobbet! <3


Rockefella



Den här fina blusen och kjolen köpte jag till min brorsdotter, hoppas på att få träffa henne innan jul!!! :)


Gissa om jag blev glad när tjejen som designar kläderna frågade om jag ville ha tröjan och klänningen gratis eftersom det var första proverna. 700 hade det gått på annars, klart man tackar och tar emot! Köpte även en jeansklänning i stl. 9-12 månader som ni ser högst upp.


Hon som äger butiken och märket undrade om vi ville dra ihop ett till "klädparty" med våra vänner. Dock inte 50% på allt, det erbjudandet har dem bara vid jul. Men vi skulle komma överens om lite erbjudanden så jag och Anna tänkte köra efter att februari kollektionen har kommit ut. Någon som är intresserad av att följa med på en sån kväll?

Dagens måltider

Såhär har dagens måltider sett ut. förutom att ta bort kolhydrater så försöker jag dricka ca. 2 liter vatten om dagen!

Älskade du


Nova - 7 veckor <3


Iväg på event

Det är bara jag vaken här hemma. Fick ett sug att börja rensa lite men vi har tyvärr inga svarta sopsäckar vilket verkligen behövs. Tänkte i alla fall kika om julstjärnan från förra året finns kvar eller om vi slängt den, typ bara jag som inte julpyntat än. Inget mer än adventsstaken lite polkakäppar, två tomtenissar och Vincents julstrumpa pryder vårat hem.

Håller nog Vincent hemma imorgon också. Min lillebror och hans mamma kommer hit och leker med oss sen ska de vara kvar och passa Vincent en stund tills Robban kommer hem. Jag och Nova ska iväg på ett "event" som Rockefella har. Anna bjöd med oss och man kan ju inte tacka nej när det är halva priset på allt!


tid för att andas lite

Mitt lilla monster har somnat. Herregud vilken dag det har varit  hoppas han vaknar på bättre humör imorgon. Eftersom han vaknade på sitt allra värsta humör fick jag skjuta på  läkarkontrollen. Robban kom hem straxt innan fyra så var jag där tills 16 istället. När jag och Novis kom hem igen så åkte vi och handlade lite käk. Till middag blev det hamburgare (utan bröd), snabbt och gott. Det är ungefär så jag gör.. om Robban äter pasta gör jag egen av zuccini. om vi gör rotfrukter i ugn tar jag bara kålrot och morötter inte potatis. Ska bli bättre på  att lägga upp måltider och tips!

Snart BVC

Vincent klättrar på väggarna och är så grinig mest hela tiden. Han har varit febrig under helgen och febrefri men hängig nu senaste två dagarna. Inget dagis och ingen aktivetet, mest film och lek här hemma. Jag är också extremt rastlös så jag förstår honom. Nu sover båda barnen iaf och jag ska plocka här hemma som vanligt. När de vaknar är det dags att ta oss till BVC, lillan ska på två månaderskontroll. Tänk att hon är två månader om fem dagar, helt otroligt. Gäller att ha framförhållning nu så att vi inte kommer sent, igår tog det en kvart att få på Vincent en jacka när vi skulle över till affärn. Ungefär så arg går han runt och är, jag får inte sitta där jag sitter, lillasyster få inte ha filten, vovve får inte sova i sängen... osv osv

jaja nu ska det städas!

över förväntan :)



För varje dag som går så kommer jag bara närmare och närmare mitt mål! Funderar på att unna mig en god middag och kvälls snacks till idolfinalen på fredag, det är jag ju värd :)


I mina jeans




Underbar känsla att få på sig ett par jeans utan att fläsket sväller över :D. Lite deg på magen kvar annars äre kirrat och klart.

Feber igen

Godmorgon! Idag blir det ännu en dag inne och inget dagis för Vincent. Innan läggdags igår så hade han 39,9 graders feber, sen så ska man ju till och med plussa på lite med örontempen. Men han har inte fått ipren sedan dess och har nu ingen  feber alls. Det går verkligen upp och ner från dag till dag. Därför stannar vi inne ikdag och tittar på film och myser!

Har ni också gjort de i traktorn?



Snälla berätta mer? Jag vill sååååååå gärna veta! usch. Om det bara är en vinkling av aftonbladet eller om han säger det i en intervju vill jag inte ens veta haha.


the bomb :)



Vi välkomnar lilla Evelina till släkten. Evelina är min brorsdotter och barnens kusin som vi inte visste fanns. Så oväntat men vi alla tar emot henne med öppna armar. Jag hoppas att hennes mamma låter oss finnas där för dem. Ska bli kul att träffa henne men förstår om man ska ta det rätt cool ett tag, ligga lite lågt. Brorsan träffade henne för första gången i torsdags efter att ha fått hem svar på ett faderskapstest. Men vi är ju så ivriga och glada trots att detta kom som en chock för oss alla. Herregud det är en liten människa, ett barn precis som mina. Ett barn är alltid något fint oavsett hur det blir till!!! Tänk att jag är faster, storasyster och mamma <3


- 2kg

Idag hart jag och Nova varit över hos våra grannar och julpysslat och bakat. Vincent var med sin farmor lite under dagen och kom förbi  och lekte lite med deras dotter Tyra en stund innan vi gick hem. Eftersom vågen står hemma hos dom passade jag på att väga mig idag istället för imorgon. Som vanligt ville jag inte hoppas på för mycket. Har själv inte märkt någon större skillnad från förra veckan.. men vet ni vad? Det går undan nu från 66 - 64 på bara 6 dagar, känns så himla bra. Samtidigt som jag vill unna mig när jag går ner så känns det så bra att stå emot för det lönar sig verkligen. Vad ska nästa vecka visa tro? :)

Kom igen nu! Om ni har lite ni vill bli av med så kan ni det, jag lovar.


tänk att det faktiskt är sant..

Jag är i CHOCK. Aldrig någonsin hade jag kunnat tänka mig detta just nu. Det är den mest oväntade överaskningen (om man kallar det så) jag någonsin fått. Det är så stort och oförståerligt på en och samma gång. Känns som att det bara är en konstig dröm där allt hamnat lite huller om buller, men det är verklighet. Tårarna är nära hela tiden.. av glädje då alltså! För det som har hänt är alltid stort oavsett vad eller under vilka omständigheter :D

Kan inte skriva mer än så just nu eftersom personen inte berättat för alla och det ska komma från rätt mun :)!


(Becka är inte gravid tråkigt nog :D)

4e paketet


Pirat set


3e paketet


22.30 - 02.00

Vilken jäkla kväll/natt jag hade. Tur att man har en lugn dotter som sov från kl 20.00. Började med att jag kände mig tung i huvet. Under sista akten i idol började jag frysa lite, tillslut låg jag under en filt i soffan i fosterställning. Pratade under tiden med mamma, blev nästan  lite skraj det var en sån konstig känslan. Jag kunde inte komma upp ur soffan på över en timme. Kom liksom aldrig längre än att lyfta huvudet från kudden 2 dm. Låg och huttrade och kände mig som en hemlös ute i snön. Tog mig tillslut upp för att kissa, dricka vatten och krypa ner sängen, vilken jäkla pers det var. Stelfrusen , darrande och mina naglar såg typ blålila ut riktigt jäkla obehagligt. Väl i sängen började halva kroppen att brännas, från midjan och ner resten frös jag fort farande på. ilningar från ryggraden upp i huvet, men helt plötsligt gick det över. Istället blev jag kokhet och började svettas men mellan där när jag var ljummen vart det så skönt. Vaknade otroligt nog upp och mådde bra! Jag lider med er som brukar ha feber och de som inte har ett hem som kan värma dem.

Tack till snälla mamma som pratade med mig under hela min frossa haha.

Satte precis på Pippi till Vincent och Nova sover igen så jag tänkte plocka lite. Mellan 13-15 har vi tvättstuga och sedan tänkte vi eventuellt ta några pulkaåk i parken :)


frossa

helvette vilken feberfrossa jag fick. Har inte haft feber på 6 år så man kanske ska va gla ändå men just nu dödar det  mig.....


Idolfreak



Omröstning på aftonbladet! Såhär tycker jag, vad tycker du?


Fredagsmys


välgörenhet

Det HÄR som Katrin dragit igång gillar jag skarpt!



Synda eller inte..?

Vincent blev lite bättre under dagen och fick följa med sin farmor hem som planerat. Om allt går bra så stannar han kvar över natten. Han har börjat sova där ibland och han gillar det verkligen, känns bra att de har en så fin relation till varandra. Dagens paket som innehöll en liten leksaksbil tog han med sig. Så himla kul att de han får i paketen leker han med hela den dagen.

Robban är på julbord/firmafest med jobbet. Skönt men ändå ångestladdat att vara ensam.. jag har ju Nova men lugnet som är här hemma just nu är jag inte van vid. Skulle var mysigt om någon hade tid att fredgsmysa lite men det verkar inte så. Jag får väl fortsätta i tvättis all night long. Eller inte, blev en maskin nu eftersom Vincent sket ner sitt täcke imorse, alltid lika mysigt. Vilken tur att det händer väldigt sällan!


Jaha.. måste erkänna för er att jag sitter här och överväger en syndarkväll i min ensamhet. Lite choklad några ferarribilar... eller de där underbara havrebollarna jag berättade om eller en skål (läs:påse) chips kanske.. bollar den tanken med mig själv hela tiden. Hur ska detta sluta? kan jag stå emot frestelserna? FORTSÄTTNING FÖLJER.... ;P

piss dag

Idag känner jag bara "Orka vara jag"


39,1'C

Godmorgon, sjukstuga här. Vincent somnade och fick sova i våran säng i natt, kanske lika bra eftersom han vaknade med 39,1 graders feber och skrek efter mig. Kokhet var han och låg och brändes mot mig. Inte ok att gå upp kl. 05.45 om det  inte är på grund av sjuka barn. Men vi gick upp och Vincent plaserades i soffan och fick en alvedon, mjukishunden, dagens paket, välling och bäddades ner med sitt täcke. Så nu ligger vi här och glor på barnprogram, skönt att jag har en dotter som älskar att sova. Känner mig till och med utvilad!


Jaha nu har Vincent slocknat här bredvid mig.. kanske ska somna om en timme om jag kan..


snabbis

Vi tittar på Pippi här hemma, det går på högvarv. Medans Vincent var på dagis så åkte jag och nova hem till kim där hon gjorde mina naglar. Tack snälla! Om ni vill ha naglarna gjorde för en billig peng så gå in på kkim.blogg.se. Finns även bilder där! Nu är blöjbyte som gäller...

Paket NR 2 - Gitarr


66 kilo


6 kvar :)


Paket NR1



Vincent har blivit ett pippi långstrump fan, så pippi dvd blev första paketet. Tittade på den både till frukosten och mellanmålet. Glad kille, glad mamma.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!