Nu får ni hjälpa mig lite!..

Just nu är Vincent i behov av regnkläder. När snön förvinner skrotar vi overallen ner till källaren och nytt behöver köpas. Han har redan ett regnställ men som är helt ofodrat. Men innan det blir varmt ute och för kalla vårdagar behöver han något varmare. Jag vill nog köra i samma spår och fortsätta med didriksons. Frågan är bara är det dumt att köpa på BOARDMAN SET? Beroende på hur snabbt det blir varmt så kanske han inte kan använda det mer än Max två månader..

DIDRIKSONS K BOARDMAN SET PINK FUCHSIA


Vind- och vattentätt allvädersset med svetsade sömmar. Jackan och byxan har en utsida i 100% PU. Jackans insida är av mjuk polyester med fyrvägsstretch för maximal rörelseförmåga och byxan har en insida av vävd nylon. Huvan går att plocka bort och vid hakan sitter ett mjukt material som skyddar ansiktet mot eventuellt skav från dragkedjan. Områden utsatta för särskilt slitage, som exempelvis knän och bak, är förstärkta med extra slitstarka material. I benavsluten sitter elastiska band som träs över skorna och förhindrar att byxbenen kasar upp.

 

Har ni några tips på andra modeller eller märken som har lite tunnare fodring?

 


Kommentarer

farmor

Tror du inte att Nova kan ärva sedan? Verkar ju praktisk men kanske något för varm på era breddgrader.inte till någon större hjälp som du märker. Kram.

12:02:58 / 2011-03-21

Emilie

ÖoB hade ett lite tunnare fodrat förrut, men de var helt slut när jag skulle köpa ett, funkar skit bra med deras regnkläder.... Lite slit och släng som är skit bra på dagis!

08:26:51 / 2011-03-22 - http://grese.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!