Astrid Lindgrens barnakut

Vilken morgon! Om inte jag själv hade vaknat vid halv nio hade det blivit sovmorgon till halv tio eller längre. Vi fick precis väcka Vincent som inte ville gå upp. Sover han för länge på morgonen så sover han påtok för sent på eftermiddagen. Trött liten grabb, men verkar ha vaknat på bra humör. Idag blir det en sväng tilll centrum för att hämta ut recept på apoteket.


Var på akuten med Nova igår för hennes prickar, svinkoppor och exem bakom örat tydligen. Men vi skulle få en remiss till hudläkarmottagningen nästa vecka och kolla lite närmare. Blir lite irriterad när de säger att vi var prioriterade eftersom hon är så liten och att vi skulle få hjälp inom en timme eller en timme eftersom det var lite mycket. Inte så farligt tänkte jag, en timme senare kom två sköterskor som bara skulle kolla (till vilken nytta?) för att sedan säga att doktorn skulle komma snart. En och en halv timma senare kom doktorn, så väntade sammanlagt 2,5 timme på att få hjälp sedan kom dom och gick och det var allmänt rörigt bara och ångrade sig angående medicin osv. En kille som satt med sina två barn hade kommit in halv ett och klockan halv fem hade de ännu inte fått hjälp, rastlösa barn och en trött pappa. SJÄLKLART förstår jag att det tar tid, och att det faktiskt handlar om barn som kommer in akut. Men blir lite irro på att de säger att man ska få hjälp inom en timme när de inte kan gå efter det. Då är det bättre att inte säga något alls. Äh, det viktigaste av allt var ju att det inte är någon fara med Nova och att hon ska få botmedel nu!


Efter apoteket och hälsokosten för att få tag i sukrin (Ska baka Gi-Bountys) så blire hem å ha städdag. Plocka ner ALLA julsaker och städa i varenda vrå (om det hinns). Idag ska jag vara en suuuuuuupermum!


BTW.. passade på att väga mig på sjukhuset i entren. 64,4 kilo med lång dunjacka, kläder och skor. Måste ju i alla fall ha vägt drygt 2 kilo. Allså 2,5 kilo kvar MAX 3.. så jäkla bra! Det var kul att se :)

Kommentarer

cassandra, mamma till josefin och lexus

på sös tar dom spädbarn på allvar och de prevoterar spädbarn! vi fick hjälp med Lexus på en gång och vänta på doktorn max en halvtimme :)



Men förstår om de blir lite längre för er att åka. annars skulle jag rekomendera de :)

11:37:57 / 2011-01-13 - http://weareyoungparents.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!