Vincent sa flygplan..?!?

Jobbhelgen är redan här igen, hinner knappt blinka innan det gått två veckor igen. Lördagen avklarad och dagens arbetspass är kvar. Men det är skönt när man väl är på jobbet, lite miljöombyte. Sen så får vi inte glömma att det varje gång har gått yttligare två veckor i väntan på Pyret.

Ska snart börja göra mig i ordning lite, Vincent vaknade på bra humör och har skrattat sig igenom den halvtimmen han har varit vaken. Nu sitter vi och tittar på lite barnprogram. Han fastnar framför det i ungefär fem minuter sedan lever han rövare här hemma igen.

Vincent har blivit helt galen i flygplan och blir apglad när han ser ett. Igår hade han tydligen till och med sagt FLYGPLAN när jag var på jobbet. Tror fortfarande att Robban driver med mig.. vägra säga mamma & pappa men flygplan och vovve går bra..

Kommentarer

Jenny - mamma till underbara Vilda

Hahaha, men det kan han väl ha sagt? :P Vilda säger de mest konstiga saker bara rätt vad det är. Saker hon inte sagt innan. Och härom dagen, ja då bara reste hon sig upp från golvet, med hjälp av händerna, och gick iväg. Som om hon har smygtränat på att resa sig eller nåt. Haha. De är några underbara små luringar, våra barn. Vet inte om du fick mitt sms imorse, hoppas jag inte störde er, men vi funderar på att komma upp i sommar och antagligen till midsommar. Ska kika lite på camping och sådär men hade varit trevligt att ha något som inte ligger i typ Sollentuna eller nåt, utan mer i närheten av er eller något annat fint ställe. Puss

18:54:11 / 2010-05-23 - http://denvildavilda.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!