Hemma igen!

Nu är vi hemma från ikea, gud vad matt man blir av att gå där flera timmar. Men jag springer säkert och yrar omkring där dagarna innan jag föder. Kvällen innan natten det sattes igång med Vincent, då storhandlade jag på ica maxi i två timmar helt ensam.

Vincent somnade påvägen till ikea så vi fick vänta ut honom innan det blev lunch på resturangen. Tillslut orkade vi inte vänta längre men som tur var vaknade han i kön. Alltså hur sjukt billigt är det inte att en lunch för tre kostar 112 kronor..haha. Visserligen tog mamma en isterband med stuvad potatis för 19 + vitlöksbröd och Vincent fick pasta med köttfärssås. Själv tog jag lax med någon typ av grönsaksbullar och gräslökssås. Efter Lunchen fick Vincent leka lite i resturangens barnavdelning. Sedan kikade vi vidare och kom hem med lite saker var!


Till mig

Sängöverkast
två vita lakarn
diskho (fyndavdelning)
påse godis
Bestick

Vincent

en grön Potta

Bebis

Ett set med påslakarn


KAN SJÄLV!!!



Roliga leksaker på ikea


Spännande hål i golvet


Vincent gick och spelade tvspel med de stora barnen istället


Vincent med mormor och vehveh


Kommentarer

My

Det blir jätte fina bilder med din nya kamera!!

20:04:35 / 2010-08-10 - http://mys.blogg.se/

Vildas mamma

Ikea är skoj! Fast de har ju byggt en megastor i Malmö och den är inte alls lika mysig som den var innan, påminner om en flygplats utanför... men ja, maten är rätt billig där. Fast som sagt, inte mysigt, inte att äta heller, bara stress stress stress... :/



Den gröna pottan är bra! :) Vilda använder sin gröna potta varje dag. Ja, att sitta på då. Kissat har hon gjort två ggr... och bajsat en :P Too much info kanske. Haha. Du får visa va du köpt sen :) Puss!

20:46:24 / 2010-08-10



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!