Blickar tillbaka

Som ni ser har jag suttit och kikat igenom bildarkivet på bloggen. De väcker så mycket minnen och påminner om hur jäkla snabbt tiden faktiskt går. Gråter av lycka för att jag har mina fina underbara små (läs:stora) barn. Jag vill inget hellre än att det ska få en trygg och fin uppväxt.

Dagens planer är att åka och titta på en lägenhet i bromma. Men det gör mig så ledsen att det förmodligen inte kommer att gå ihop. För hög hyra och tillsammans med bostadsrätten blir det på tok för mycket avgifter. En liten sneakpeak på mitt liv just nu, suck!


När Nova kom till världen <3


Tjock, lycklig och förväntansfull <3


Liten Vincent, vackraste pojken i världen.


I väntan på Nova


vinterlandskap

Känns som vanligt lite wierd att gå upp och gå till jobbet medans barnen fortfarande sover. Har legat och sovit med Vincent inatt, mys till max. Sitter just nu på bussen och är snart framme på jobbet, halft död halft levande. Kaffe? Jatack! Följer treden....FYSATAN va kallt det är ute. Hej hej vinterland, vackert är det i alla fall!

hard working mum.

Trött mamma, och sen kväll för Kidsen. Eftersom jag kom hem från jobbet så sent som straxt efter åtta så tog jag med öppna armar emot ungarna som lämnades ungefär samtidigt av sin farmor. De blev sen kväll för dem men är det okej att vara ego? På ett kärleksfullt sätt.. Ville så gärna dansa med dem till Melodifestivalen, ha fredagsmys och kramas massor. Hoppas att alla utom jag får sovmorgon imorgon. För mig är det jobb som gäller, 10 härliga timmar som förvisso bara känns som 8. Dags att sussa jag med....men finns så mycket annat som behövs göras. Den där satans tvätten t.ex, fuck! Å matlåda...nääääääj, jag orkar inte! Godnatt.

Terroristerna & jag

Hej hej hallå!

4 av  4 lediga dagar denna vecka har jag spenderat med mina två värstingar. De är inte bara över energiska de är sjuka också. Ska man inte vara slö och ligga och mysa och se på film vid sjukdom? HELLNO! Inte här hemme inte.

Det är mycket i tankarna just nu och mycket planer, men känns lite som att man sitter fast i skiten. Helt fantastiska erbjudande förvandlas för mig till ren ångest.

Nu tjöötar Vincent om att pysla ihop en alldeles egen brevlådan till hans rum, å visst visst.. hans önskan är min lag <3

Det här med att blogga

Kanske ta sig tid att börja blogga igen? Dela med sig av vardagsKAOS och planer inför framtiden. Eller bara andas och inte ha ännu ett "måste", hm.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!