promenera mera

Som vanligt vaknade vi innan sju. Sovmornarna som jag alltid fick är ett minne blott, men eftersom himlen är blå så klagar jag inte. Väntar på att luften ska värmas upp lite och sedan blir det morgonpromenad och sedan heldag i solen (in till staden). Måste jobba på att få lite färg, man har vart likblek i måånader nu!

mysig torsdag

Har haft en så mysig dag idag! Uppe tidigt men alla tre somnade om och kom ur sängen halv elva. Efter tolv tiden kom älskade mamma hit och hakade på altanhäng. Så vi åt lunch och fikade ute (jag sooolade). Känns sjukt men bra att det är så varmt att jag kan ligga i bikini och känna hur solen steker. Våran altan är på en stor "innergård" så det är rätt vindstilla där.

Runt tretiden kom barnens faster och joinade oss och tog med Vincent ut i parken. Han är överlycklig att hon kommit till sverige och kommer tjöööta sönder våra öron om 10 dagar då hon åker hem igen. När R kom hem från jobbet och mamma återvänt hem gick vi till pizzerian och käkade middag. Därefter vidare hem till barnens farmor och stannade en stund.

Imorgon blir det nog stan för oss, hoppas på att vädret håller i sig!

hot hot

Det blir ju dubbelt så varmt här på baksidan så det steeeker just nu. Solen är här, nya bikinin är på oooo himlen är böåå! väntar på mamma och barnens faster, åh härliga dag.



Du är bäst!


två sjuka barn

godmorgon! Vi har varit vakna sedan straxt innan sju, Vincent brukar vakna när R går till jobbet. Nova har varit så förkyld i natt och haft svårt med andningen. Skönt att natten är över och idag blir det hemmamys och en sväng till apoteket.

sooool :)

Nu är jag näst intill klar med grovgörat på altanen. Har spolat och torkat av allt och i veckan ska fina blommor planteras. Grillen behöver ett insidigt ryck också så måste köpa svinto och fettlösande medel. Men nu är jag värd lite sol !


sooool :)

Nu är jag näst intill klar med grovgörat på altanen. Har spolat och torkat av allt och i veckan ska fina blommor planteras. Grillen behöver ett insidigt ryck också så måste köpa svinto och fettlösande medel. Men nu är jag värd lite sol !


kvällstankar ♥

Saknar mina små när dem sover. Tänk att jag kan bli gråtfärdig av saknaden när de ändå finns så nära. Att känslan av kärlek verkligen känns i bröstet och ögonen vattnas av lycka. Att jag fått äran att vara deras mamma, jag har inte valt just dem men de har valt mig. Det har varit meningen ända sedan dagen då jag såg deras pappa första gången. Bara det att jag varit ovetande om framtiden och hur livet skulle se ut sex år senare.

Nu kryper jag ner bredvid världens finaste lilla tjej och sover för att vakna upp och ha ännu en dag med mina barn. Oavsett om den blir en av alla kaosdagar då jag vill slita av mig håret eller gräva ner mig så längtar jag!


Kärlek.


Grattis morfar 76år

Sitter och väntar på tåget hem, har varit hos mormor och morfar och firat morfars födelsedag. Vincent är krasslig så han har varit med sin farmor hela dagen efterdom R jobbat extra. Har haft en härlig dag med novis, vincents tvåårstrots går upp och ner och är nu på topp. Skönt att ha laddat batterierna lite! Nu blire hem och laga rostbiffstek till middag och pussa på bråkstaken. :)

fredagsmys

Medans min konkurrent är ute och häller i sig kalorier, ja då ligger jag hemma och knaprar nötter och mörkchoklad. Bäst för dig att du dansar heeeela natten ;D



rensning av garderoben



Om nu inget roligt hände idag så blire till att rensa garderoben, nödvändigt? JA! Igår tittade jag ledset på mina favvo jeans som återigen spruckigt upp på knät. Fanns ingen räddning denna gång trodde jag. Men då kom jag på att jag kunde klippa av och göra shorts till sommaren, ååå vips! Så glad att de inte behlvde slängas :D

Måste dock säga farväl till allt som "kanske används någon gång" i garderoben. Slänger det i en säck och kommer ha säcken hemma i en vecka. Ni som vill komma och kika gör det, först till kvarn!!!


finaste ♥



Här om dagen hade vi ikeamys jag, Becka och Nova! Beckas bebis ligger och gror och magen växer och är sååå fin. Även om hon inte tycker det själv så vet jag att hon kommer vara så himla vacker i sommar som höggravid. Halvvägs nu tror att det är 20 hela veckor eller inne i v.20! LÄNGTAR :D


Gi tips



Här kommer ett tips på gi-middag. Blev grymt sugen på taco så medans de andra åt natchochips tog jag Cosmopolitansallad som "skal". Fukade jättebra och blev knaprigt och gott!


no more babies

Sitter och äter de obligatoriska äggen till frukost. Mamma sov kvar men ska alldeles straxt åka. Vi har hund över helgen vilket vincent älskar. Dagens planer är nada känner mig redan uttråkad. Eftersom jag knappt har några nummer i nya telefonen är det svårt att hitta något dagshäng. Jaja får se vad det blir av dagen.


 Igår satte jag äntligen i en spiral så fler barn inom fem år blir det inte. Gick bättre än väntat och jag har inga efterkänningar idag. När jag ändå var på mvc så passade jag på att väga mig, 60,5 pannor med kläder på.


Vincent i magen och 20 kilo tyngre :) ♥


Likhet vid 6 månader



Nova är snart 6 månader gammal och för att se likheter tittade jag igenom mitt album "Vincent 6 månader" på Facebook. Jag glömmer bort hur lika jag faktiskt tycker att de är. Många säger att de inte alls är särskilt lika längre men jag kan inte riktigt hålla med. Nova är  2 kilo mindre har mjukare drag och blå ögon och inte gröna och lägre ögonbryn. Men ögonform, näsa och mun är nästan identiska!

Så himla kul att jämföra, undra hur Nova ser ut som 2 åring ... :D


gullunge


haha mammas tjuris. Väntar på att mamsi ska komma och äta lunch sen ska vi till jysk och ikea. Jag är typ stammis på ikea, men det är skoj. Igår blev det storstäd hela dagen och idag tvättis fram till hämtning på dagis. Nu vaknade novi måste ruuuusa :)

gi igen.. nu jävlar


äggröra+kaffe, för extra motivation kör jag och atousa biggest loser till 1a maj :)

mobilblogga

Testar att blogga från mobilen. Verkar inte gå att få in bilder? Trist nu när man har trist och kan uppdatera lite var som. Men men, efter att ha varit hos man åkte vi till det nya samboparet becka och sasha. De har flyttat in i en jättefin lägenhet mitt i Sundbyberg. Kom hem så sent som straxt efter åtta. Nu blir sussa för imorgon träffar jag min finaste bästa vän igen. Blir en sväng på Ikea medans vinnie är på dagis! lyckades men lite väl blogg. jaja natti :)

update

Det är mycket som händer just nu och blogglusten är på noll, som ni säkert märkt. Känns tråkigt eftersom jag vill skriva om hur Nova utvecklas varje dag och hur det går för våran nyblivna tvååring. Kanske blir små korta uppdateringar så som:

Att Nova åt gröt för första gången igår, 5 ½ månad gammal. Inge vidare gott och kräkreflexerna gick på högvarv, blandade i lite mango och päron pure så det gick lite bättre. Vi får fortsätta lite smått och hoppas på att hon vill käka lite tillägsmål lagom till halvårsdagen.

Vincent han babblar på och tar efter ord. I förrgår när vi åkte till solna så härmade han rösten på tåget "näästa barkarby" och säger battaby, så nu vet han att hans farfar bor i barkarby och man frågar och lärde honom samtidigt att mormor bor i solna så det blev ålna och idag härmade han spånga som blen ånga.

Vill också passa på att skriva hur förbaskat stolt jag är över Vincent när vi åker kolektivtrafik. På både buss och tåg är han så duktig och sitter stilla på den platsen han valt.


Nu blire lunch här hemma hos mamma!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!