update

Det är mycket som händer just nu och blogglusten är på noll, som ni säkert märkt. Känns tråkigt eftersom jag vill skriva om hur Nova utvecklas varje dag och hur det går för våran nyblivna tvååring. Kanske blir små korta uppdateringar så som:

Att Nova åt gröt för första gången igår, 5 ½ månad gammal. Inge vidare gott och kräkreflexerna gick på högvarv, blandade i lite mango och päron pure så det gick lite bättre. Vi får fortsätta lite smått och hoppas på att hon vill käka lite tillägsmål lagom till halvårsdagen.

Vincent han babblar på och tar efter ord. I förrgår när vi åkte till solna så härmade han rösten på tåget "näästa barkarby" och säger battaby, så nu vet han att hans farfar bor i barkarby och man frågar och lärde honom samtidigt att mormor bor i solna så det blev ålna och idag härmade han spånga som blen ånga.

Vill också passa på att skriva hur förbaskat stolt jag är över Vincent när vi åker kolektivtrafik. På både buss och tåg är han så duktig och sitter stilla på den platsen han valt.


Nu blire lunch här hemma hos mamma!

Kommentarer

Nicole - mamma till C & gravid

Ibland gillar man att blogga och ibland inte :p

22:29:59 / 2011-04-04 - http://nicoleb.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!