Mamma & Vincent tid

Min fina granne kom förbi och droppade fribiljetter till kvällens cirkus här i området. Så ikväll äre jag och Vincent som packar hans lilla rygga och ger oss iväg på egen tid. Ska bli både roligt och spännande att se vad han tycker, vi ger det en chans trots att han kanske är lite liten(?). Men jag tror att han gillare :D


Prinsessan LeaLea 110830 kl.01.58
2.950kg & 49cm liiiiiten


Ååå så var hon äntligen här, som vi alla har väntat efter denna lilla tjej. Och jag fick äran att närvara under hela förlossningen och vara stöd och hjälpande hand. Vilken upplevelse och Becka var världsbäst, så himla duktig på att ta sig igenom värkarna! Kan knappt tro att det är sant, även fast jag sett det med egna ögon. Min fina lilla guddotter är ute och redo för livet. Vill åka tillbaka och snooosa bebis nu nu nu. Men måste bli frisk först, må denna (höst?)förkylning ge sig av snarast!!!!

Efter ett grymt jobb och lite sjukhushäng med nya lilla familjen så satte jag mig i en taxi hem. 04.30 kröp jag till kojs. Sen kom Vincent och myste vid sjutiden, men efter att pappa R lämnat honom på dagis så sov jag och Nova i ett par timmar. Pratade för ett tag sedan med en lycklig mamma med gråten i halsen för sin fina dotter, precis som det ska vara <3 

Älskar er!   


tokunge

Jag; Vincent du ska äta lunch nu!
Vincent; Näää jag har redan ätit på dagis....
Jag; Ja, i torsdags ja!

En dag imorgon också..


Jag dör lite inombords när jag ser vilka fantastiskt fina barn vi skapat tillsammans. Visst ser jag det dagligen fast blandat med massa kladd, snor, dreggel, bajs och skrikattacker. Att jag har fått äran att vara just deras mamma får hjärtat att slå några extra slag. Att komma in på facebook och ha blivit taggad i dessa bilder gör mig till världens stoltaste mamma!

De båda är inte bara fantastiska små individer de är otroligt vackra också
♥  
Mina små firrarMorr på storebror som hällde sand på huvet!

 Vincent och Nova brukar för det mesta bada tillsammans och tycker att det är jättekul. Med undantag då Vincent gör hyss genom att hälla en hink vatten, täcka i skum eller kasta leksaker på Novisen. Barnen har på senaste tiden börjat leka och "prata" mycket med varandra. ♥

 


Våran älskade Vincent


Föralltid tillsammans


Älskade Nova
Uppe på Fåfängan 17/7-11


kista galleria

Sitter på bussen till kista galleria, jag och barnen ska luncha med pappa r som jobbar helg. Vincent har både nya ryggsäcken och sparkcykeln med, värsta stora tuffa killen!nya skinnleggins, i lööööve :)

Words


Allt går för fort..

Igår var vi bara inne och lekte och tittade på film under dagen. Barnens farmor plockade upp Vincent på eftermiddagen och jag och Nova rensade min garderob (Så kom å hämta innan de slängs). Vid sex tiden anlände jag och barnen hemma hos Becka, där käka vi middag hängde en stund. Tog så mycket fina bilder på Nova med deras superkamera, helt fantastiska. Vincent gör bara massa fula miner eller gömmer sig när kameran kommer fram, därför blire nog mest bilder på Nova här med.

Nova börjar bli så stor nu,  jag förstår inte... hon är ju min lilla spädis. Hon sitter liksom och leker med bilar och har lärt sig klättra upp i Vincents säng helt själv :O!!!!Är sommaren över?Grått och tråkigt, kalla mornar och kalla nätter.. är det nu sommaren är över? Ser ändå fram emot en mysig höst, varmare kläder och stora halsdukar. Men på något sätt känns hösten och vintern så ensam, under denna period hade man mer än gärna typ varit nykär. Men det kommer jag ju vara i min guddotter så det ska nog gå bra :D

Vid varje årstids byte bli väl typ alla shopping sugna? Kliar i fingrarnamen måste hejda mig!


im going down


Dagens frukost bestående av kaffe, äggröra & fin crisp59,8 kilo

Trots supergoda hembakade snickerskakor i mängder är det påväg ner. :)


Jag har gömt mig bakom ett träd som inte finns

Blev visst barnledig idag trots att det är min helg. Vi har delat upp det så eftersom vi ska ta så gott som lika mycket ansvar. Så jag också ska kunna hitta på saker och bara vara Tessan om jag vill. Idag ville Vincents morfar ha honom så lillebror Leon och han kunde leka och barnens farmor plockade upp Nova nyss.

Å vad gör jag då? jag åker i väg för att träffa en av mina finaste och hennes barn, förvisso bara Alexander utanför magen. Så jag tänker umgås med Matilda och busa med Alexander och klappa på lillebror, fantastiskt! Vi tänkte ta en sväng till Bromma blocks för lite variation.


Passar på att ha min SEX IS DIRTY tröja från freddieg
Har klippt av den till "magtröja" :))


ROCKEFELLA

Med lite kort varsel tänkte jag höra här om det är några som är intresserade av att gå på Rockefella "event" på tosdag 18/8 kl 18.00. Den lilla butiken som skaparen har håller extra öppet och vi som kommer får 60% på sommarens sortiment och 30% på höstens alla nyheter!!!

Ni som har mitt nummer kan höra av er och om någon annan vill följa med så lämna en kommentar :D senast imorgon måndag 15/8.


:)

Så tråkigt att bloggen typ dött ut. Vet inte vad jag ska skriva utan att lämna ut för mycket av de vi går igenom just nu. Men ni förstår det nog själva. Men tids nog så tar man sig igenom svåra situationer i livet.

Lite kort och gott:

Nova står själv i några sekunder
Nova pekar på allt och säger DÄ
Nova kan klättra upp i Vincents säng själv
Nova sover HELA nätter
Nova och Vincent delade rum inatt
Nova sätter telefoner vid örat
Nova vi äta med händerna, annars fåre va
Nova har snart fyra tänder
Nova har inte en enda liten bebis valk :O

Vincent pratar på som aldrig förr, ibland lite otydligt men nästan alla ord är lagrade.
Vincent har blivit äldsta barnet i gruppen på dagis
Efter långt sommarlov var han överlycklig att få komma tillbaka
Vincent tjatar om att Lea (beckas bebi) ska komma ut NUUUU
Vincent kan inte säga NOVA och säger
MOA
Vincents bästa kompis är lillebror Leon
Vincent pratar oftast om personer med Namn. Till och med: mamma tessan och pappa robert ibland haha.
Vincent är en liten polis när Nova gör bus; AJABAJJA MOOOA, SLUUTA MOA, INTE RÖÖRA MOA, STOPPP MOOOOA :D
Vincent vägrar klippa sitt hår (börjar bli värsta kalluffsen nu)


Jag känner mig både gladare och ledsnare än på länge
Jag har börjat med GI och promenader igen (yeeey)
Jag vill inget hellre (typ) än att fixa tuttarna
Jag är sämst på att ta tag i saker
Jag påbörjar mycket och avslutar
Jag är mer lätt irriterad och har sämre tålamod än tidigare
Jag umgås mer med personer som får mig glad
Jag är beroende av min mobil

NOVA 10 månader idag!Idag blir världens bästa tjej hela 10 månader.
ÄLSKAR DIG FINASTE LILLA NOVA


Mamma ♥ VincentFöralltid vi

Vincent -
Mamma är min bästis, miiiiiiin mamma..min mamma är BÄÄÄÄST!


Ett gäng fina vänner ♥

Dagarna blir mer och mer händelserika och kvällarna blir lite senare. Men det är sommar och Vincent har sommarlov från dagis (veckan ut). Igår åkte vi och mötte upp mamma och Becka i solna, en sväng in på Åhlens och för lite bebisshopping och sedan till skytteholmsparken. Vincent sprang omkring och härjade och badade i plaskis, Nova sov ett bra tag. Eftersom Vincent aldrig fick sin vila under dagen var det skratt och bus blandat med världens trotsunge dagen igenom.

Efter parkhäng så åkte vi hem till Jossans mamma och grattade på födelsedagen. Vincent köpte med en bit prinsesstårta och gav till henne. Klockan drog iväg och vid nio var vi hemma, bums i säng med båda barnen.

Nova sover hela nätter utan uppvak nu!!!! 20.00 - 08.00 eller 21.00 - 09.00, det är helt fantastiskt och det enda jag behövde göra var att köra 5-minutersmetden i tre dagar. Första natten vakna hon 3grr och skrek ca 20 min vardera, andra natten 2 grr och skrek 5min och tredje natten 1gång och skrek typ 2 min, Sen hela nätterna igenom!


NU ska jag packa lite, dagens planer är att åka ner till vattnet med pappa och lillebror. Vincent och Leon är ju värsta bästisarna numera, går inte en dag utan att Vincent tjatar om Leon.

Ikväll åker jag och barnen till Karins land med Karin och Amanda, ska bli så mys. Vi stannar nog bara till imorgon eftermiddag/kväll men alltid skönt att komma iväg lite och umgås med fina vänner!
Lite bilder från gårdagen :)


LIFE IS LIKE A ROLLERCOASTER

Allt är rörigt just nu, men jag försöker att vara glad och se framåt. Jag försöker att hela tiden vara igång och umgås med dem som får mig att må bra. Den jobbigaste stunden är på kvällarna när barnen sover, det är då ensamheten kommer på besök och tankarna börjar sättas i rullning. Men i det stora hela så kan det bara bli bättre, det vet jag!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!