Idag är vi hemma

Vi båda mår bra idag, var ett jäkla tryck över bröstet igår så trodde att natten skulle bli ett helvette. Men R tog en pappa dag istället för att sjukskriva sig och vi höll Vincent hemma från dagis. Tänkte att det var lika bra ifall vi skulle bli dåliga men det verkar lugnt. Så imorgon går han åter på dagis!

Efter lite vila för oss alla åkte Vincent iväg med sin pappa en stund. De skulle åka och mecka med crossen och eventuellt provåka den. När de kommer tillbaka åker vi och handlar hem fooodie.

Har börjat planera inför Vincent kalas och försökt få tag på "lokalansvarig" men utan resultat. Orkar verkligen inte köra på två kalas som sist (kompisar och släkt).  Så nu blir det alla på samma. Tårtan är ju alltid kul att sitta och planera..först tänkte jag ha en bilväg med bilar på, sen en hund och nu en riddarborg. Får se vad det slutgiltiga blir, stor måste den i alla fall vara.

Kommentarer

Emilie

Förstår inte hur du orkar sitta och planera födelsedagskalas redan nu...hihi detta kommer nog jag planera en vecka i förrväg, och de som jag ska bjuda kommer nog få inbjudan 2 veckor innan =) orkar inte !

Ska vincent ha kalas med andra barn sammtidgt eller hur menar du ?

07:49:50 / 2011-01-26 - http://grese.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!