Vaknat på dåligt humör..?

Vilken morgon!!! känns skönt att lämna det lilla monstret på dagis snart. Idag ville han ha välling till frukost och det skulle vara på sekunden. Det blev ett jävla liv och minuten senare när vällingen levererades så dög det inte. Då sprang han in skrikandes på sitt rum och smällde igen dörren. Efter någon minut panikgråt där inne så öppna han dörren och hämtade flaskan och sprang gråtande in igen och smällde igen den igen.

Varför detta smällande i dörrar? Jag förstår ju att han är arg, men han måste verkligen visa det till allra högsta grad. Börjar märkas att våran kille snart blir två år, hej tvåårstrots!

Efter att vällingen var uppdrucken så var allt glömt och förlåtet, gla grabb trippar ut ur rummet. Snacka om att barn svänger i humöret. Så just nu är det en lugn stund, vi får se om det blir en fight att få på kläderna och overallen...

Kommentarer

Emilie-mamma till Liam

Våra barns humörsvängningar kanske kan jämföras med hur våra sambos haft det under vår graviditet, pay back time eller ? ;)

21:38:11 / 2011-02-02 - http://grese.blogg.se/

Jenny Vildas mamma

Sådär kan Vilda också vara när hon är hungrig. Eller ja, det är inte så ofta mer men en period var hon så varenda gång hon blev "sockerlåg". Skulle inte ha maten, sen såfort man fått i henne liiite, slank allting ner och sen var hon glad igen. :)



Hon har börjat säga nej till allting, jätteskoj... :P Fast hon slår inte i dörrar. Hon biter i saker istället, och river sönder och kastar. Toppen! :P

22:46:31 / 2011-02-02

Anonym

SJUKT SNYGG OUTFIT

11:46:34 / 2011-02-03



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!