När blev han såhär stor?

Åh, min lilla kille har blivit så stor nu. För bara en liten stund sedan blev jag klar med att skruva ihop och bädda hans nya säng. Eftersom han aldrig sov i spjälsängen, och när jag väl testade kändes det som ett fängelse..för oss båda. Så nu har han en alldeles egen växasäng, som är nybäddad med hans coola påslakarn. Någon kommer bli glad imorgon när det är dags att vakna. Flyttade också in spjälsängen in till vårat sovrum och snart är det dags att pynta den. Vincent skulle promt upp i den och leka bebis, alla gosedjur skulle också vara med och han pekade på vällingflaskan ett antal gånger.

Vincent har btw slutat halft med välling. Äter han middag någon timme innan han somnar så somnar han och sover gott utan en flarra. Men går det längre tid dricker han ungefär hälften så mycket som han gjort tidigare. Snacka om att vi har välling kvar den här månaden. Försöker få honom att kissa på pottan för skojs skull, men än har han inte gjort det. Vill bara att han ska göra det så att jag får berömma honom, för då blir det en rolig grej för honom också. Är inte direkt jätteseriös och försöker få honom blöjfri än! När han är två då kan vi börja på riktigt, men lite övning ger färdighet.


Kommentarer

Vildas mamma

Vi har också en massa välling kvar! Vilda var så trött härom kvällen att hon fick gå och lägga sig utan välling - och sov hela natten! Visserligen inte tills klockan sju, men till klockan sex. Äter inte heller lika mycket välling som innan. Skönt på nåt sätt. Hon får gröt ibland på kvällen nu istället. Mest för att hon somnade vid flaskan = inte bra för tänderna.



Vilken växasäng har ni? Funderar också på att köpa. Spjälsängen är verkligen liten nu...



Puss!

12:58:17 / 2010-08-20



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!